Underviserne
  Tanja Moberg (ejer af Jægersborg Rideskole, Tattersall) er en yderst erfaren og kompetent springunderviser, og Tattersall har under hendes kyndige vejledning udklækket mange dygtige springryttere gennem tiden, som er nået langt inden for denne gren af ridesporten, heriblandt hendes egen datter Natasha, der vandt DM i ponyspringning 2006. Tanja har drevet rideskolen på Sauntesvej siden 1994 og står for alt, hvad der vedrører ponyerne og selve rideskolen.
Maria Rasmussen - dygtig og kompetent dressurrytter, der sørger for, at eleverne får deres grundridning på plads. Maria giver også privatundervisning i dressur. Maria er uddannet dyrepasser med heste i speciale årgang 2004, og har haft sin gang på Tattersall siden 2002, hvor hun kom som elev i forbindelse med sin uddannelse.
Lene Tystrup har undervist Pony I gennem flere år og er rigtig god til at få nye medlemmer til at føle sig velkomne og er en væsentlig del af Tattersalls unikke fællesskab, som stedet er kendt for. 

Ann-Sofie Odgaard er en "gammel" og vellidt kending på Tattersall, hvor hun har tilbragt det meste af sit liv først som ponyrytter og nu som hesteejer. Hun underviser både begyndere som øvede i hverdagen, ligesom hun også er at finde blandt den faste staldstab. Herudover er Ann-Sofie i fuld sving med at uddanne sig til hestemanager ved Roskilde Tekniske Skole.   
 Bolette Glad Bak kan findes som vikar på hold ind imellem. Bolette har selv redet på Tattersall i mange år og er rigtig god til begynderne med sit søde og vindende væsen. 
 Kia Djurhuus Kristensen underviser på begynderholdene og pony II. Kia har selv redet på Tattersall i mange år og er en dygtig dressurrytter. 
  AC Frykman Andersen er en garvet springrytter, der primært underviser rideskolen i spring om fredagen. 
  Pernille Berthelsen er vores frivillige underviser i ryttermærker, som løbende udbydes til klubbens medlemmer. Hun er en alsidig rytter, der har tilbragt mange år på Tattersall. Og så er hun en rigtig god ambassadør for korrekt adfærd og maksimal sikkerhed i omgangen med vores firbenede venner.

Sponsorer